Klaverveld 3
Houthalen, Limburg 3530
Phone: 0473 53 41 50
Fax: 011 74 43 01
Email : info@bf-woningbouw.be
   
Wie zijn wij?
Wat doen we?
B&F aan het werk
Ons contacteren

B&F woningbouw wenst alle bezoekers welkom

B&F Woningbouw is een klein familiebedrijf, dat zich niet richt op kwantiteit, maar vooral op kwaliteit. Wij streven ernaar om met een nuchtere aanpak producten te leveren waar wij voor 100% achter staan. Uw wens vormt daarbij de basis. Wij weten maar al te goed dat een nieuwe woning één van de belangrijkste financiële beslissingen zijn in uw leven.

Wij bieden u een persoonlijke begeleiding vanaf de eerste gemetste steen tot de laatste steen. Uiteraard gebeurt dit door één en dezelfde contactpersoon. Waarbij we u een nauwe samenwerking bieden met erkende leveranciers die de nodige toonzalen bezitten. Uw woning ontstaat tenslotte door een vlotte communicatie, directe opvolging van uw bouw en een uitstekende uitvoering. Dit zijn de factoren voor uw ideale droomwoning.

Dit biedt B&F jou.

Wij behouden bewust een lage onkostenstructuur; wij spenderen geen duizenden euro's aan toonzalen, reclamecampagnes, kijkwoningen,...

In plaats daarvan biedt B&F u een vast vooropgesteld budget.

Dit budget kan via overeenkomsten door u bepaald worden, wat vooral voor  u financieel voordeliger uitkomt. U kiest voor ons omdat wij kwaliteit bieden binnen het afgesproken termijn.

Kom langs, wordt overtuigd en vertrouw ons

En ten slotte ons motto.... Bouwen is onze trots

 

[Pastorij] [Pyramidebouw] [Modern] [klassiek] [Kubus] [Half-open] [villa's]
Bouwen is onze trots